Zakelijke taxi

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. 

Wij kunnen bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets ontbreekt.  Zakelijk bestellen en betalen: er zijn diverse handige mogelijkheden.

Rerveeer online 24/7

Onze zakelijke service

Online taxi bestellen

Een taxi reserveren zodat u zeker weet dat uw taxi aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft? Online reserveren en betalen doet u eenvoudig en snel gewoon vanuit uw kantoor of huiskamer. U ontvangt bovendien direct een bevestiging van uw reservering.

Telefonisch bestellen

U kunt een taxi bestellen door te bellen naar ons vertrouwde nummer: 085-0600044. Onze telefonistes staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, voor u klaar evenals onze chauffeurs. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen voor al uw vragen en/of prijsopgaves.

Betaalwijze

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook online via iDEAL betalen. U ontvangt, indien gewenst, een bon als betalingsbewijs. Het is bovendien mogelijk voor bedrijven om op rekening te rijden(na overleg).