Vrolijk Internet Services

Geplaatst op 01-06-2024

Categorie: Computer en internet

Vrolijk Internet Services is de aanbieder van een aantal PHP-scripts. Deze PHP-scripts ondersteunen u bij het beginnen en bijwerken van uw eigen site. Een terugkerend onderdeel bij alle scripts is de beheerinterface waarmee u de eigen website kunt beheren. Deze beheerinterface is zo in elkaar gezet dat het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk is.

Zou u graag een advertentie website willen bouwen, dan is het Marktplaats Script daarvoor de ideale oplossing. Dit is een script waarmee een marktplaats website zonder al te veel moeite kan worden gebouwd. Op uw marktplaats site zal een registratieformulier aanwezig zijn waarmee een nieuwe adverteerder een eigen account kan aanmaken. Dit account geeft de adverteerder, zodra de adverteerder is ingelogd, de mogelijkheid om advertenties op uw site te plaatsen.

Daarnaast is het Startpagina Script een script dat door Vrolijk Internet Services wordt geleverd. U kunt dit script gebruiken om een startpagina website te maken, waarbij er verschillende dochterpagina’s zijn aan te maken. Elke dochterpagina krijgt een eigen subdomein. Op elke afzonderlijke dochterpagina kunnen rubrieken met links worden geplaatst.

Een script dat ook door Vrolijk Internet Services is ontwikkeld, is het PHP Webshop Script. Hiermee kan een webwinkel worden opgezet op een betaalbare manier. U betaalt eenmalig een hoger bedrag voor de aanschaf van het script en betaalt daarna jaarlijks voor de webhosting, in tegenstelling tot aanbieders waarbij u maandelijks een relatief hoog bedrag moet betalen om de webwinkel software te kunnen gebruiken. Dit maakt het PHP Webshop Script economisch gezien een aantrekkelijke keuze.

Als u een script aanschaft, zult u direct toegang tot de PHP-bestanden krijgen. Zodra de betaling gelukt is, komt de downloadpagina in beeld waar u alle benodigde bestanden zult vinden, samen met een link naar de handleiding van het script. In de handleiding vindt u de exacte stappen van de installatie. Het is mogelijk om ondersteuning van Vrolijk Internet Services te krijgen en de installatie door Vrolijk Internet Services te laten uitvoeren, zodat er gegarandeerd een kant-en-klare webwinkel tot uw beschikking komt.